Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

nya villor

Rimvydas byggservice AB – där ditt drömhus blir vårt verklighetsprojekt

Hos oss står du som kund i centrum. Vi lyssnar på dina behov och önskningar och strävar efter en god kommunikation med dig. Våra arbetare är mycket flexibla, har stor erfarenhet och jobbar professionellt, vilket skapar en trygghet hos dig genom hela projektet.

När du överlåter jobbet till oss garanterar vi ett helhetsansvar och ett team med samarbetspartners som är utvalda med omsorg. Vårt kontaktnät sträcker sig mellan olika yrkesgrupper som krävs för en säker och tidseffektiv totalentreprenad från början till slut.

 

Vårt arbete är mångsidigt: vi förbereder grunden, gjuter betong, bygger stommen, isolerar fasaden, täcker taket, sätter in fönster, spacklar, målar och monterar möbler. Vi samarbetar med företag som utför allt som rör el, VVS, plåtning och markberedning. Vi har många och långa och goda relationer med kunder vilket tyder på en god kundkännedom och kunders vilja att anlita oss om och om igen talar sitt egna språk. 

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med att förverkliga ditt drömhus.