Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Välkommen

Rimvydas Byggservice AB

Rimvydas Byggservice AB är ett företag med lång erfarenhet och bred kunskap inom Byggbranschen med hög kundnöjdhet. Vi erbjuder tjänster som nybyggnation, om- och tillbyggnad. Vi vänder oss till både företag, privatpersoner och föreningar där vi tar oss an uppdrag av alla storlekar.

Vi motiveras och drivs av våra kunders nöjdhet. Vilket visar sig i många goda, långa och återkommande samarbeten. Vårt företag kännetecknas av hög kvalitet, flexibilitet, professionalitet, transparens, och en ständiga strävan efter utveckling och förbättring. Samtliga av våra skickliga medarbetare täcker de roller som är väsentliga för ett lyckat byggprojekt av hög kvalitet.

Garanti

Vi erbjuder alltid nöjdkundgaranti från projektets början till slut, så att du som kund kan känna dig trygg längs hela vägen.

Personlig kontakt

Vi har många nöjda kunder som gärna rekommenderar oss vidare, så att du också får ditt drömbyggprojekt förverkligat. Varje jobb som vi utför ser vi som en blivande referens.

Effektivitet och flexibilitet

Oavsett storleken på projekt så arbetar vi flexibelt för att uppfylla kundens behov och önskningar. Det är viktigt för oss att alla projekt utförs på ett effektivt och säkert sätt.

Vårt Team

Medarbetare

Rimvydas Sulinskas
Ägare
info@rimasbygg.se
+46737619669
Kevin Andersson
VD
kevin@rimasbygg.se
+46736630110
Elina Bergving
Administratör
elina@rimasbygg.se
+46761835983
Mantas Sulinskas
HR-Chef
mantas@rimasbygg.se
+46720349289

Lokalt

Vi har vårt säte i Ulricehamn men har uppdrag runtom i hela Sverige.